E-mail: hi@familyfully.com

SVART PANTER

Marvel Studios “Black Panther” följer T’Challa som efter sin fars, kungen av Wakandas död, återvänder hem till den isolerade, tekniskt avancerade afrikanska nationen för att lyckas på tronen och ta sin rättmätiga plats som kung . Men när en mäktig gammal fiende dyker upp igen, testas T’Challas förmåga som kung – och Black Panther – när han dras in i en formidabel konflikt som sätter Wakandas och hela världens öde på spel. Ställd inför förräderi och fara måste den unge kungen samla sina allierade och frigöra Black Panthers fulla kraft för att besegra sina fiender och säkra sitt folks säkerhet och deras sätt att leva.

REGISERAD AV Ryan Coogler
SKRIVT AV Ryan Coogler, Joe Robert Cole
BEtyg PG-13
LÖSTID 134 min
UTGIVNINGSDATUM 16 februari 2018

Black Panther
T’Challa är den svarta pantern – en rättfärdig kung, ädel Avenger och skräckinjagande krigare. Under hans ledning har den afrikanska nationen Wakanda blomstrat som ett av de mest tekniskt avancerade länderna i världen. Och även om han är en kortbärande medlem av Avengers, ligger hans första lojalitet hos sitt folk, och han kommer att försvara dem till sitt sista andetag.

Intergalactic Empire of Wakanda
I åratal har T’Challa bekämpat inkräktare från sitt hemland och skyddat Wakanda från allt från inblandning av regeringar till sedan länge förlorade varor. Nu kommer han att upptäcka att Wakanda är mycket större än han någonsin drömt…Tvärs över det stora Multiversum ligger ett imperium grundat i T’Challas namn.

A Nation Under Our Feet
En ny era för Black Panther börjar här! Skriven av MacArthur Genius och National Book Award-vinnaren Ta-Nehisi Coates och illustrerad av den levande legenden Brian Stelfreeze, “A Nation Under Our Feet” är en berättelse om dramatiska omvälvningar i Wakanda och Black Panthers kamp för att göra rätt av sitt folk som deras härskare .

Vem är Black Panther?
Reginald Hudlin och John Romita Jr. gå samman i denna kritikerrosade serie.

E-mail: hi@familyfully.com